1. Contact

Vrijblijvend contact opnemen ✓

Via het contactformulier onderaan deze pagina kunt u uw gegevens achter laten. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen om een intake gesprek in te plannen. Ook kunt u bericht sturen via het formulier op de Contact pagina.

2. Intake

Maak kennis met onze docent.

Tijdens het intake gesprek maken we kennis met elkaar. We kijken naar het doel dat u wilt bereiken en schatten in hoeveel uur je hiervoor nodig zal hebben.

3. Kosten

Ontvang een duidelijk overzicht.

Op basis van het nodige urenaantal en het type cursus berekenen wij de pakketprijs voor het traject. Het lesmateriaal is inbegrepen. Let op: het aantal uren dat we nodig te hebben om je cursus te voltooien is een schatting. Afhankelijk van het leergedrag kan dit variëren.

4. Starten

Begin met je nieuwe cursus !

Wij plannen uw uren in. U kiest zelf de gewenste locatie waar u lessen wilt afnemen. U wordt in een groep van maximaal 15 personen geplaatst. U krijgt 3 dagen per week les. Per lesdag studeert u 3 uur onder ons toezicht. Thuis zijn nog enkele studie-uren vereist waarmee de totale studieduur op ongeveer 12 tot 16 uur per week komt. U krijgt begeleiding van een docent en studiecoach.

Wil jij ons team komen versterken?

Het Budak College is continu op zoek naar versterking van het team. Nieuwsgierig naar openstaande functies? Klik hier voor onze vacatures.