Managementteam

Hanimi Budak-CildavilDirecteur
Ik ben directeur van Het Budak College sinds oprichting. Ik ben eindverantwoordelijke en bewaak samen met de onderwijsadviseur de kwaliteit van het onderwijs. Tevens verzorg ik ook alle externe contacten.
Corrie DoelemanOnderwijsadviseur
Ik ben werkzaam bij Het Budak College sinds februari 2019. Ik bezoek de lessen van de docenten, ondersteun de directie en draag bij aan de borging van de kwaliteit van het onderwijs. Ik heb 25 jaar als inspecteur van het onderwijs gewerkt.
Richard AgelinkFinanciële en cursistenadministratie
Ik ben werkzaam bij Het Budak College sinds november 2019. Ik verzorg de financiële en cursistenadministratie.

Docententeam

Circis Budak
Circis BudakDocent
In 2018 ben ik gestart met Het Budak College. Ik heb 35 jaar ervaring in het NT2-onderwijs. Ik ben gespecialiseerd in laaggeletterdheid, alfabetisering, inburgering, Staatsexamens I en II. Het leren van de Nederlandse taal is de sleutel voor mensen om volledig te kunnen participeren. Ik vind het geweldig om nieuwkomers hiermee te kunnen helpen.

Locaties: Almelo, Borne, Hengelo (avondlessen) en Enschede

Jina Bandek
Jina BandekDocent
Ik werk sinds 2019 bij Het Budak College. Ik ben afgestudeerd NT2-docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben naast NT2-docent ook beëdigd Tolk Arabisch <> Nederlands. Ik vind mijn beroep erg boeiend en het lesgeven altijd super leuk.

Locaties: Enschede, Losser, Oldenzaal en Hengelo.

Mariët Withag
Mariët WithagDocent
Ik ben in november 2021 gestart als stagiaire/klassenassistent bij Het Budak College. In juni 2023 heb ik mijn opleiding NT2-docent aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle afgerond. Ik ben erg enthousiast over het lesgeven aan de cursisten die ik tot nu toe allemaal heb ontmoet. Het is fijn om hen op deze manier helpen om een nieuwe toekomst op te kunnen bouwen in Nederland.

Locaties: Enschede, Almelo en Borne.

Katherina AgelinkKlassenassistent/docent in opleiding
Ik ben in februari 2022 begonnen als klassenassistent. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding Docent NT2 en ik hoop in september 2023 mijn diploma te ontvangen, waarmee ik als volwaardig NT2-docent aan de slag kan.

Locatie: Enschede

Jacqueline ValkenburgKlassenassistent/docent in opleiding
Locatie: Almelo
Nicolette Christiaanse
Nicolette ChristiaanseKlassenassistent
Ik ben begonnen in oktober 2020 als klassenassistent bij Het Budak College. Jaren geleden heeft een vriendin van mij verteld over dit soort vrijwilligerswerk. Ik ben er in Hoogeveen aan het AlfaCollege mee begonnen en ik vond het heerlijk, de contacten met ‘nieuwe Nederlanders’ en onze taal, die niet heel makkelijk is.

Locatie: Almelo

Marianne Webster
Marianne WebsterKlassenassistent
Ik werk bij het Budak College als klassenassistent sinds maart 2023. Ik heb altijd voor de klas gestaan als docent doktersassistent, maar werk nu vanuit huis, als afstandsdocent. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan in een asielzoekerscentrum, omdat ik het contact met anderstaligen als zeer boeiend ervaar. Toen ik hoorde dat het Budak College klassenassistenten zocht om les te geven aan anderstaligen, heb ik me dan ook gelijk aangemeld. Dit doe ik nu met veel plezier.

Locatie: Borne

Wil jij ons team komen versterken?

Het Budak College is continu op zoek naar versterking van het team. Nieuwsgierig naar openstaande functies? Klik hier voor onze vacatures.